Aksesori Kecapi

Semua aksesori yang ditunjukkan di bawah
termasuk dalam Pakej Kecapi Glory Harps.

AKSESORI UNTUK KECAPI GLORY HARPS

AKSESORI YANG LAIN

CARA MEMBELI AKSESORI KECAPI

DAN TALI KECAPI

BORANG PESANAN AKSESORI KECAPI DAN TALI KECAPI

Buku penerangan ini mengandungi semua maklumat asas yang diperlukan untuk bermain kecapi Glory Harps. Ia mengandungi langkah-langkah panduan dan banyak gambar rajah.
Kayu kecapi ini direka khas untuk kecapi Glory Harps. Ia dipasang pada lubang bunyi bahagian bawah yang berada di belakang kecapi. Ia membolehkan anda untuk bermain kecapi di atas pangkuan anda sambil duduk di atas kerusi.
(CHERUB WST-900 ATAU SNARK ST-2)
Jenis model alat penyetem akan diberi berdasarkan keadaan stok, bukan dipilih oleh pembeli. Alat penyetem ini digunakan untuk menyetem tali kecapi.
Perengkuh ini digunakan pada pin tuning dengan mengetatkan atau melonggarkan tali kecapi. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di dalam Buku Penerangan Kecapi mengenai cara penggunaan perengkuh ini dan cara untuk menyetem kecapi.
Tali pengikat ini membolehkan anda untuk bermain kecapi Glory Harps dalam keadaan berdiri. Ia dipasang pada butang tali pengikat yang berada di bahagian atas kanan kerangka kecapi ke
Beg Kecapi Ringan ini dibuat khas untuk kecapi Glory Harps sahaja. Ia dicipta untuk menyenangkan pembawaan kecapi. Berat dan ukurannya adalah berada dalam lingkungan bimbitan tangan
Aksesori yang ditunjukkan di bawah tidak termasuk dalam Pakej Kecapi Glory Harps yang asal. Aksesori ini dijual secara berasingan.
berbanding dengan Beg Kecapi Ringan Glory Harps. Ini membolehkan pengguna mendaftarkannya sebagai bagasi jika mahu. Walau bagaimanapun, seperti Beg Kecapi Ringan, ia juga mempunyai ciri-ciri kalis air, pemegang tangan, tali bahu dan tempat penyimpanan aksesori. Beg ini dibuat sedemikian untuk menahan impak yang lebih besar tetapi kami masih menasihatkan anda dengan tegasnya supaya mendapatkan pelekat "FRAGILE" untuk dilekatkan pada beg ini apabila didaftar sebagai bagasi.
 
Ukuran (Lebih kurang):
Panjang: 85cm, Lebar: 23cm, Tinggi: 55cm,
Panjang Pepenjuru: 94cm Berat: 3.6kg
Kedudukan Tali Kecapi:
#26C, #25D, #24E, #23F, #22G, #21A, #20B, #19C, #18D, #17E, #16F, #15G, #14A, #13B, #12C, #11D, #10E, #9F, #8G, #7A, #6B, #5C, #4D, #3E, #2F, #1G.
Sila gunakan borang pesanan yang di bawah. Yang membeli tali kecapi, sila rujuk Gambarajah 2 (Diagram 2) yang berada di atas dengan teliti.

 

Klik sini untuk borang skrin penuh
yang mempunyai paparan yang lebih besar.

TALI PENGIKAT KECAPI

butang tali pengikat bahagian tiang yang di depan. Reka bentuk tali pengikat yang ditunjukkan ini mungkin berbeza.

BEG KECAPI RINGAN

GLORY HARPS

kebanyakan syarikat penerbangan. Beg ini diperbuat daripada bahan yang kalis air demi melindungi kecapi. Ia mempunyai tempat penyimpanan di hadapan bagi aksesori kecapi dan juga barangan peribadi anda. Terdapat juga pemegang di atas beg supaya dapat diangkat dengan tangan serta dua tali bahu di bahagian belakang beg untuk dibawa seperti beg galas, tali bahu ini juga boleh disembunyikan di dalam poket zip apabila tidak digunakan.
 
Ukuran (Lebih kurang):
Panjang: 85 cm, Lebar: 23 cm, Tinggi: 55 cm,
Panjang Pepenjuru: 94 cm Berat: 2 kg

BEG KECAPI VERSI TEBAL

GLORY HARPS

HARGA: SGD 180.00

The Beg Versi Tebal ini dicipta bagi mereka yang ingin membawa kecapi untuk perjalanan yang jauh. Ia dibuat dengan bahan yang lebih kuat

BUKU PENERANGAN KECAPI (EDISI KEDUA)

KAYU KECAPI

ALAT PENYETEM KROMATIK

Ia biasanya dipasang pada bahagian tiang kecapi semasa menyetem. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut di dalam Buku Penerangan Kecapi mengenai cara penggunaan alat penyetem bagi kedua-dua model dan cara untuk menyetem kecapi.

PERENGKUH

TALI KECAPI NYLON